Daisy Nails suosittelee:

Manikyyri

Manikyyri on käsien ja kynsien kosmeettinen hoito. Hoitoon kuuluu usein käsien kylvetys ja hieronta, kynsinauhojen siistiminen ja kynsien leikkaus ja lakkaus. Manikyyrin yhteydessä voidaan myös laittaa rakennekynnet.

Pedikyyri

Pedikyyri tarkoittaa jalkahoitoa, jonka kosmetologi suorittaa. Pedikyyri voi sisältää muun muassa jalkojen hieronnan, ihon kovettumien hionnan, kynsinauhojen siistimisen ja varpaankynsien leikkauksen ja lakkauksen. Pedikyyrin aluksi jalkoja liotetaan jalkakylvyssä ihon ja kynsinauhojen pehmentämiseksi. Vanha kynsilakka poistetaan varpaankynsistä. Kantapäiden kovettunut iho voidaan hioa jalkaraspilla.

Rakennekynnet

Rakennekynsi on luonnonkynnen päälle rakennettava kynsi. Rakennekynsiä tehdään yleisimmin joko geelillä tai akryylillä. Konkreettisin ero näiden kahden välillä on tekotapa: geeli on valmista massaa, joka levitetään kynnelle ja kovetetaan UV-lampun alla. Akryylimassa useimmiten tehdään akryylinesteestä sekä akryylijauheesta, jolloin se kuivuu päästessään kosketuksiin ilman kanssa. Akryyli on kuivuneena hieman kovempaa kuin geeli, mikä ei kuitenkaan suoranaisesti vaikuta kynnen pysyvyyteen.

Ripsienpidennys

Luonnolliset näköiset ripsienpidennykset Ripsien pidennystekniikka tuottaa hyvin luonnollisen näköiset pitkät ja tuuheät ripset. Menetelmä perustuu yksittäisten hieman eripituisten kuitujen kiinnittämiseen ripsiin erikoisliimalla. Ripset kiinnitetään niin, että niistä muodostuu takaisen kaareva ja kaunis ripsilinja, jossa ripset ovat hieman pidemmät ulkolaidalla ja keskellä kuin sisänurkassa.

Kestopigmentointi

Korosta omia piirteitä kestopigmentoinnilla Kestopigmentointi tehdään väripigmentin avulla. Se pysyy ihossa 1-3 vuotta ihotyypistä riippuen. Kuivaihoisilla kestopigmentointi pysyy yleisesti ottaen kauemmin kuin rasvaisissa ihotyypeissä. Kestopigmentointia voisi kuvailla tekniikaltaan kevyeksi tatuoinniksi. Sitä ei kuitenkaan tehdä yhtä syvälle kuin tavallista tatuointia, vaan väri viedään vain ihon ylempiin kerroksiin. Kestopigmentointiin käytetään kertakäyttöisiä steriilejä neuloja, ja erityisesti tähän tarkoitukseen valmistettuja väriaineita. Käsittely joudutaan aina tekemään kahdesti, jotta saadaan pysyvämpi lopputulos. Toinen käsittely tehdään noin kuukauden päästä ensimmäisestä käsittelykerrasta, ja se kuuluu yleensä kestopigmentoinnin kokonaishintaan. Heti käsittelyn jälkeen sävyt näyttävät tummemmilta kuin miltä lopputulos tulee myöhemmin näyttämään.

Hampaiden valkaisu

Zental hampaiden valkaisu, vaalentaa hampaita 3-9 sävytasoa, lisäksi valkaisu takaa terveen ja puhtaan suun. Ensi vaikutelmaa luodessa valkoinen-, puhdas- ja terve suu huomataan, joka luo hyvän ensivaikutelman sosiaalisissa tapaamisissa. Hampaiden valkaisu tehdään terveeseen suuhun, toimenpide on täysin turvallinen. Hammaslääkäreiden kehittämä valkaisuaine täyttää kaikki EU:n terveysviranomaisten sertifikaatit. Valkaisuaine on erittäin hellävarainen ja täysin kivuton valkaisumenetelmä. Tutkimukset osoittavat, että hampaiden valkaisu on turvallinen ja tehokas, kun asiakkaan hampaat ja ikenet ovat terveet.

Geelilakkaus

Suojaa kynsesi laadukkaalla geelilakkauksella. Geelilakkaus on tarkoitettu terveelle luonnonkynnelle, koska geelilakkaus on yhtä ohut kuin tavallinen kynsilakka. Geelilakkaus on hyvin laadukas, kestävä ja kiiltävä laatutuote. Lakkaus kovetetaan kokonaan UV-lampussa.


Osoite
Länsituulentie 10, 02100 Espoo
Yhteystiedot
Puhelin:+358 40 5488 108
Y-Tunnus: 2541508-5
Web: www.daisynails.fi


Aukioloajat:
ma-pe 10-19,
la 10-16,
muina aikoina sopimuksen mukaan.